ARCHIVE

Welcome Canopy 웰컴 캐노피

This artwork won a prize in the competition for the First Anyang Public Art Project, and it is placed in the entrance of the Mt. Samseong. The architect wanted to provide a resting area for the climber and the audience by installing low wooden bench and steel canopy on wide concrete ground covering an open area next to the walking trail. He/She went through the soil preparation to remove a sill on the existing concrete ground before installing his/her artwork, and repaired damaged embankment around the site for safety measures. The lumber used for the low wooden bench was the recycled flooring collected from two suspension bridges on the valley when they were demolished.

 

Related Person
Related Records
Related Publications
  • There is no document.
Related Collections
  • There is no document.
관련 Finding Aids