ARCHIVE

Linear Building up in the Trees 나무 위의 선으로 된 집

This artwork is a multiplex facility consisted of a parking lot, an outdoor stage, and a walking trail that connects the two. This artwork was born from a posed issue of ‘How shall the eye-sore parking lot be treated?’ and a solution was found by lifting up the circulating path of the audience above the parking lot. It connected the parking lot and the outdoor stage on the opposite ends of the site with tube shape passage, and steps were installed in the middle of the passage to give users accessibility and convenience. The walking trails raised in the air stretches in between the trees above the ground making a flexible curve. [Linear Building up in the Trees] was completed in 2006, but modification and complementation is still ongoing as a separate project.

Related Person
Related Records
  • There is no document.
Related Publications
  • There is no document.
Related Collections
관련 Finding Aids
  • There is no document.