ARCHIVE

Touring Eternal Mountains Rivers 만고강산 유람할 제
Constructed on the vacant lot in the Anyang Art Park, this 7,000 square feet plaza used soilstones, the inevitable byproducts of park construction, to level the ground. In this project, the artist strived not only for aesthetic correctness but also for political correctness. Based on the philosophy that in the context of public art political correctness comes from public utility, the artist also d stone steps down to the stream, access to which was previously blocked by the embankment. The artist once explained that creating plazastone steps, inviting foreign workers to engrave rocks in the plaza with writings in their native language, collecting handwritings to the slogan Our Anyang are all part of the efforts to achieve political correctness.