ARCHIVE

Between the Lines 선 사이로
Choi Jonghee will present works that visitors can experience using their five senses. Artists have shown various attempts to interpret the space of the exhibition hall itself from past exhibitions, but this project has created a new space by moving the place outside. The site of the work is an outdoor space inside the Anyang Museum, which are also be used as a road used by residents and elementary school students to go to offices and the school. The writer paid attention to these facts and reborn the everyday space used by the neighbors, students, and children through his work. The structure consisting of a thin cylindrical column was wound with a yellow string on the outside and a red string on the inside. When viewed from a distance, the two colored lines overlap to produce a gradation effect, and when you enter the work through the entrance, you arrive at a mysterious space composed of countless lines. Visitors can see the square sky from the ceiling set by the artist.
Related Person
Related Records
  • There is no document.
Related Publications
  • There is no document.
Related Collections
  • There is no document.
관련 Finding Aids
  • There is no document.